Üdvözöllek Dicső Lovag!


Navigáció

Kezdőlap x Oldalról x Design rendelés x Reklámkönyv x Rólam x DIY x Történetek 

Információk

SZERKESZTŐ: etin
DESIGN: etin 
CCS kód: lindadesign
TÉMA: DIY, design rendelés, etin
NYITÁS: 2007. 06. 28.  2013. 08. 06. 9:30  2014.08.21.

 
Chat

 
 
 
Cserék

Elites:
 


x hely szabad!
Meghívásra és/vagy jelentkezésre!

Tops:

BlakeLively  |  Porcelain  |  Sayuri&Nanami  | Sasuro  | KimiRäikkönen | BrííBlogja  |  KistitánBlogja  |  MissBeyoncé  |  MiyukiBlogja  |  PandaBlogja | MarziaBisognin | HóvirágBlogja | Voluntas | Fanfictions | BongratzBlogja | Tündeszív  |  te?  |  te?  |  te?  |  te?  |  te?  |

Jelentkezz a chatben/vendégkönyvben!
cserék ellenőrzése: minden hónap nyolcadikán!

 

 
Zene

01. Paramore - Monster [katt]
02. Avril Lavigne - Smile [katt]
03. Taylor Swift - Mean [katt]
04. Lady Gaga - G.U.Y. [katt]
05. Lily Allen - Hard Out Here [katt]
06. Lana Del Rey - Born To Die [katt]
07. Bon Jovi - Always [katt]
08. Green Day - 21 Guns [katt]
09. Vastag Csaba - A szerelem vándora [katt]

következő friss: okt. 6.

 
Ajánló

Cry-Baby (1990)
Két táborra szakadnak a baltimore-i fiatalok az ötvenes évek elején, a rock and roll korszak hajnalán. Az egyik oldalon állnak a fekete bőrdzsekis, kemény fiúk és a lófarkas lányok, akik fittyet hánynak a törvényre. A társaság vezéralakja Wade, a leghidegebb és legkeményebb fickó a középiskolában, akinek a "sírásáért" valósággal megőrülnek a lányok. A másik oldalon az előkelő, jól fésült fiúk és a tupírozott hajú lányok sorakoznak. Az utóbbiak közé tartozik Allison, a gazdag és csinos lány, akit a szenvedély és a zene sodor Wade bandájába. Wade beleszeret a lányba.
- forrás: port.hu
- értékelésem: 7/10

következő frissítés: okt.6.

 
Számláló
Indulás: 2007-06-28
 
CSS Codes

_

Diva

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

Álomkór

etin  2014.09.20. 17:42

Sziasztok!
Hétvége. Hihetetlen. Egy álom. Még-még-még. Nem akarom, hogy vége legyen! Hopsz, már szombat délután van? Hová lett a szombatom? Oké, azt tudom, hogy voltam délben kozmetikusnál. És, hova lett a többi idő?
Rengeteg kérdésem lenne még az idővel kapcsolatban, de ez nem egy filozófiai oldal, szóval nem untatlak vele Titeket. Az iskola dübörög. (HÁLA AZ ÉGNEK...) Esküszöm a héten már találtam őszhajszálat és mintha kezdenék ráncosodni is..:O!!!
Aprópó szépség, készültem nektek egy apró cikkel, a mindennapi kenyeremből, azaz a mindennapos szépségápolási cikkeimből. Olvasátok el!:)
Még jelentkezek! Legyetek jók, xx
etin

Frissek:
- szépségápolás a'la etin [katt]

A stressz hízlal vagy fogyaszt?

etin  2014.09.17. 19:44

Sziasztok!
Remélem, minden velem együtt idén végzős diáknak is meg vannak a jó kis problémái és nem csak én szenvedek. Például: mondja meg valaki nekem, hogy szalagtűzéshez miért picsavillantó miniszoknya kell, rövid ujjú fényes inggel és rózsaszín gombokkal (a kék nyakkendőhöz)? Ja és még az is érdekel, hogy miért nem értik meg, hogy ha a tánc tanár azt mondja, hogy NEM tud koreográfiát betanítani a Wigglee-re? Továbbá, az is érdekel, hogy az miért baj (az öt főnökasszonynak), hogy ha arra táncolunk, amire a többség akar???
Szóval nekem ez már nem megy. Kezdem feladni, és az a baj, hogy hiába próbálom félvállról venni ezt a szart, jön az osztályfönők, hogy úristenúristenmiabaj? Fogalmam sincs hogy fogom túl élni ezt az egészet novemberig, pláne hogy tanulnom, meg fogynom is kéne rendesen de majd lesz valahogy...vagyis remélem.
Kitartást mindenkinek, és ha valakinek jóó keringős ruha kell ajánlom Szegeden a Tiffany szalont! ;-)
xx.

Frissítések:
- könyvkritika [katt]

A sírás se elég már...

etin  2014.09.15. 14:51

Sajnálom fiúk-lányok, hogy mostánság ennyire nem írok, de szörnyen zsúfolt volt a múlt hetem, mert ugye anyuék nem voltak és mindent nekem kellett egyedül megoldanom. Nem volt egyszerű mert túl éltem, bár néja úgy éreztem sose lesz vége.
A hétvégi csendre egyetlen mentségem van: megint csak dolgoztam bár most úgy volt, hogy csak 11-14ig, végül 11-hajnal fél egyig voltam. Szóval az életem szart se ért a hétvégén, tanulni se voltam képes, csak annyit csináltam hogy három matek feladatot kimásoltam a megoldó kulcsból. 
Múlt héten elkezdődtek a keringős próbák is. Vagyis csak egy volt pénteken: 13.31-16.30ig, elég szar volt mert rohadtul elfáradtunk (és azóta káromkodok, mint egy kocsis. erről le kell SOS szoknom!!), meg ez az új párom akit nagy nehezen találtam...Hát szegény elég béna, meg csúnyácska is, de mostmár így jártam. Túl élem. Legjobb lenne a szerelmemmel táncolni, de ő sajnos minden pénteken dolgozik így aztán...:\
Mai frissekről...valószínűleg a Fly menüpontba hozok új részt, meg megcsinálom az ajánlókat. 
Majd később még jelentkezek, xx E.

Frissek:
-ajánlók
- cseréket kitetttem &ellenőriztem
- Fly II. rész  [katt]

Elanyátlanítva

etin  2014.09.09. 21:44

Sziasztok Édeskéim! 
Ne aggódjatok értem, élek nem haltam meg. Asszem minden ok. Elkezdek mesélni, ha uncsi kattanj rá az új menüpontra ;-)

Nos, szombat... ugye 8-ra mentem körmöshöz aztán rohantam, mint egy hülye kutya kaját venni Ninusnak, aztán haza vágtattam ne legyen egyedül az édeském. Közbe hívtak, hogy fél háromra legyek már ott, mert nekem kell nyomtatnom az árlapokat, meg saját kocsival kéne menni a kitelepülésre. Oké, Ninának kapcsoltam két tévét is, kaját készítettem be neki, kapcsoltam villanyokat meg mindent. Elmentem dolgozni. Hát gyerekek. Négy órakor elkezdtünk árulni és 11-ig folyamatosan. Arra nem volt időm, hogy igyak egy kortyot, mert folyamatosan ütöttem a pénztárt, meg vettem fel a rendeléseket. Oké, éjfélre értünk be (kolléganőt is én hoztam be), várom az én szerelmemet elengedik-e éjfélkor haza, vagy marad reggelig dolgozni? Oké, csak nem tudják eldönteni. Szóval a kezébe nyomtam a kocsi kulcsot és hazabattyogtam. Itthon...nos...egy kuplerájban nagyobb a rend, mint ami rám várt. Szóval ezt nem részletezném!
Vasárnapot kb végig aludtam, meg főztem-sütöttem az én kis édeskémnek, meg igyekeztem a Ninuval foglalkozni, mert szegénykém nagyon kis magányos volt, nem találta a helyét. 
Hétfő...és itt kezdődnek a bajok...(Ja igen, azt kihagytam a meséből, hogy a szalagavatós párom, akivel tavaly szeptemberben megbeszéltem már, hogy beszélünk, szombaton közölte, hogy "leszarlak, keress mást".. oké nem sírtam, csak vasárnap, és sikerült az én szerelmemet is lefogni, hogy ne verje be a fiúka arcát:-)) Oké, szóval a zárójeles részhez visszatérve hétfőn legalább találtam párt. De, arra is rájöttem, hogy qrvára el vagyok anyátlanodva és egyre jobban értem mit él át anya: haza jön és pakolpakolpakolmosteregetvasalfőztakarítrendetteszhajtogat. És én is ezt csinálom. Hát borzalmas, szóval tegnap elhatároztam, hogy anyának mostantól hatalmas ajándékokat veszek Anyáknapjára, mert én biztos nem bírnám minden egyes nap ezt csinálni...
És a mai nap...ma semmi érdekes nem volt, azon kívül, hogy kb. nyolcvan hivatalos levelet meg kellett írnom, meg a saját munkaszerződésem aláírni Anya helyett... Ja meg a suliban már megy a hajtépés az osztálytánc miatt, de engem annyira nem érdekel, hogy órák után eljöttem a megbeszélésről is, mondtam ofőnek, hogy mennem kell dolgozni. Érdekel is engem? Nekem az a lényeg, hogy szépen lefogyjak a keringős ruhámba! :-)
xx. etin

Frissek: 
- Fly menüpont [katt]

Nyakamon a hétvége

etin  2014.09.05. 12:51

Sziasztok! Itt vagyok, bocsi a tegnapi kihagyásért, de tegnap egész délután szalagavatóra kerestem ruhát, szépet találtam nagyon *.*
Ma már itt vagyok, igyekszek most gyors mindent megcsinálni, mert este jönnek a barátnőim megünnepelni, hogy Anyáék MA VÉGRE elutaznak. :D
Már most úgy be van zsúfolva a hétvégém, hogy azt sem tudom, mikor fogok tanulni :O (kackac...:"D)
Egyenlőre a mai tuti frissek, az ajánlók újítása, illetve szeretnék valami új kinézetet, mert holnap délelőtt nagy meglepetéssel készülök, amit igyekszek holnap megcsinálni 100%osan, de nem ígérem mert holnap reggel 8-ra mennem kell körmöshöz, utána meg délután háromkor megyek dolgozni. :|
Nos, akkor ma meg jelentkezek! 
Szép napot, élvezzétek a mini szabit :*

Frissítések:
- könyv ajánló (jobb oldalt)
- zenék (bal oldalt)
- könyv kritika [katt]
- új Keira Kngihtley-t ábrázoló kinézet :)

 

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

 

A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók