Üdvözöllek Dicső Lovag!


Navigáció

Kezdőlap x Oldalról x  Reklámkönyv x  eKönyvek x Történetek  

Információk

SZERKESZTŐ: etin
DESIGN: etin 
CCS kód: lindadesign
TÉMA: történetek, kicsitÉn
NYITÁS: 2007. 06. 28.  2013. 08. 06. 9:30  2014.08.21. 2018.06.13.

 
Chat

 
 
 
Cserék

Elites:
 


x hely szabad!
Meghívásra és/vagy jelentkezésre!

Tops:

 |  te?  |  te?  |  te?  |  te?  |  te?  |

Jelentkezz a chatben/vendégkönyvben!
cserék ellenőrzése: minden hónap nyolcadikán!

 

 
Zene

 

01. Dua Lipa - Be The One [katt]
02. Madonna - Hung Up [katt]
03. Christina Aguilera - Your Body [katt]
04. Katy Perry - Part Of Me [katt]
05. Jamelia - Stop [katt]
06. Jason Derulo - Marry Me [katt]
07. Miley Cyrus - The Climb [katt]
08. K'NAAN - Wavin' Flag [katt]
09. Mika - Happy Ending [katt]

következő friss: júl. 5.

 
Ajánló

Victoria Fox - Csábítások szigete
Üdvözlünk a Paradicsomban! Csak a gazdagok kapnak meghívót, és csak a legerősebbek élik túl…
Vajon a földi mennyország ez, vagy az ördög játszótere?
*Hírnév.*Pénz.*Siker.
Lori akarja, Aurorát tönkreteszi, Stevie pedig mindezeket a legjobb barátai kárára birtokolja.
Az igazát kereső három nő akaratlanul a Csábítások szigetén köt ki, ahol olyan döbbenetes és kegyetlen titkokat tárnak fel, amelyek mindannyiukat sokkolják. És nincs visszaút.
Készen állsz rá, hogy elmeséljük a történetet? A sziget az egyetlen dolgot ígéri, amelyet nem lehet pénzzel megvenni – ám a csillogó víztükör sötét titkokat rejt, amelyeknek bizony pusztító erejük van, és amelyek feltárásáért nagy árat kell fizetni.
*eKönyvek modulban megtalálható!*

- forrás: moly.hu
- értékelésem: 10/7

következő frissítés: júl.5.

 
Számláló
Indulás: 2007-06-28
 

_

szépségápolás a\'la nagyii

Szépségápolás Zsuzska mama-módra

Szerencsés vagyok, hiszen a családom nő tagjai igen későn ráncosodtak és gyönyörű bőrük van. Az ő trükkjeiket igyekszem bemutatni ezzel a cikk sorozattal. Elsőként jöjjön, az én drága Zsuzska mamám.

Zsuzska mamáról tudni kell, hogy élete során nem sok gondja volt. Dolgoznia nagyon nem kellett, egy-két évet dolgozott titkárnőként, egyébként otthon volt. Élete értelme, hogy hetente járhasson a kozmetikushoz és pár éve ő maga is végzett kozmetikus-műkörmös tanfolyamot. Persze nem kell rögtön leírni, mert aki kóstolja a zserbóját az hatalmas fanja lesz az öreglánynak, de nem egy egyszerű eset maradjunk annyiban;-)

Hajápolás:
Amikor kérdeztem tőle, hogy mitől ilyen szép erős szálú a mai napig a haja, igaz már ősz (de milyen legyen 65 évesen?), azt válaszolta, hogy egyszerű: igen gyakran vágatja és mindig fiatal, frissen végzett lánykákra bizza magát, hiszen ők még egyenesen és szabályszerűen vágják.. Továbbá arra is esküszik, amit még az ő nagymamája mondott el minden reggel: napi 200 húzás lefekvés előtt! Na már most, oké, a Déd-(vagy ük- ????)nagyimnak nyilván volt ilyenekre ideje, de nekem nincs. Az tuti, hogy életemben nem húztam még végig a hajkefét napi 5-nél többször a hajamon!

Arcápolás:
Visszanézegettem a családi fénykép albumot és arra jutottam a Zsuzska mama kb. 60 éves korától ráncosodik. Próbáltam szépen rákérdezni, de nem ment egyszerűen, de meg lett a válasz: minden nap egy nagy bögre kamilla tea(minden nélkül). Felét megiszod a másik felével alaposan megmosod az arcod. És tádám...(persze azért még hozzá tette, hogy valami kencét is használ, aminek a reklámjában Jane Fonda van, de azt csak 1-2 éve...megnyugtattam, hogy tényleg nem is ráncosodik...bocsi. Kegyes hazugság;-) )

Testápolás:
Nem nevezném a legfittebb Nagyinak ,de elég jól tartja magát. Mindenhová kis magassarkújában vakít és elég gyorsan tud haladni. :D
Amikor erről kérdeztem a Nagypapám válaszolt helyette: amikor szezonja van a Nagyim híresen finom és kelendő baracklekvárt főz, amit ugye az öregapámnak kell kimagoznia. A magot megtörik és a benne található finomságot megeszik. (Ezt egyébként a rákosoknak is ajánlják, egyik ismerősünk, aki már felépült a rákból rengeteg ilyet eszik..).

Saját írás a saját Nagymamámtól/val! Ne lopd, mert idegbeteg leszek! :*

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!